Hvem er Georgia?

Hvem er Georgia?

Hvem er Georgia? Velkommen til Horse Journal. Dette er mit første indlæg på denne portal. Jeg har skrevet hele livet. Jeg er cand.mag i kommunikation fra Hamburg Universitet, og jeg elsker at dele min viden om heste.

HVEM er Georgia?

Jeg er ejer af eget ridecenter på FYN sammen med barndomskæresten. Vi deler begge passionen omkring al sport og min mand er uddannet folkeskolelærer men lever af at være badmintontræner. Jeg dyrkede selv gymnastik, svømning og badminton på konkurrenceplan samt elskede rafting og rappelling i den lokale klub, indtil jeg som 30-årig dedikerede al min tid KUN til HEST/RIDNING.

Min blog skal være omkring mit hesteliv. Den skal komme tæt på det at leve på kanten og ofte løbe for livet for at overleve. Der kommer hverdagstips til ridning og pasning af hest, ærlighed, sarkasme og provokation i mine skriverier. Jeg tager emner op, som mange andre ikke tør sige højt. Jeg deler sjove og stærke oplevelser, hvor jeg dummer mig pga min evige medfødte naivitet; jeg handler, før jeg tænker. Jeg holder intet tilbage. Janteloven eksisterer ikke her

KOM gerne med jeres input eller spørgsmål. Jeg svarer gerne.

Tak fordi I læser med