Ridelejr – GID jeg var ung igen
Ad Advertorial

Ridelejr – GID jeg var ung igen

26. juni 2023 2 Af Georgia Timmermann

18 år på vores hestested på FYN mellem Glamsbjerg/Aarup/Assens. Vi går ALL in og forbredelserne er mange for at give deltagerne en unik minderig oplevelse sammen med hestene og andre hesteelskere.

Vi står for: Erfaring, kvalitet, gode spise- og soveforhold. Georgia er der hele ugen 24 timer. Snart åbner vi op for vores første ridelejr i uge 27 fra mandag morgen til fredag aften. Du kan se programmet for alle ugerne i 2023 her http://www.georgia-timmermann.dk

uge 27

uge 28

uge 31

De som vælger vores lejr rider på alle niveau og størstedelen er fra 10-15 år. Nogle er under og nogle over

På vores lejr skal der være plads til den stille type, den ivrige, den talentfulde, den flittige, den vilde, den crazy. Vores aktiviteter gør, at alle kan være med.

Når du har striglekonkurrence så behøver det ikke være den ældste som vinder, fordi det drejer sig om, at du kan få hesten til at skinne, mønstre den sikkert og korrekt overfor dommeren samt svare på spørgsmål omkring tænder, hove og hvor fx manken sidder.

Orienteringsløbet onsdag er for alle, fordi I løber i to hold, så du behøver ikke være nervøs for, at du ikke kan svare på gåderne ved posterne, fordi der vil altid være en på holdet, som kan svare. Og så skal I samle trense og finde pesoabid. Sammen vinder I, når I sammen kommer i mål og har nået alle poster. Vinderne får sponsorgaver af vores trofaste sponsorer fra https://www.abrideudstyr.dk/shop/frontpage.html https://www.purepower.dk/ https://www.nag.dk/kategorier/264/horsepro-hestefoder

Hvor meget rider vi? To gange om dagen og DU vælger selv disciplin. Hver morgen skriver DU dig på, hvad DU gerne vil ride. Så laver jeg en tidsplan og hænger den foran ridehallen, hvor DU kan se, hvilket hold DU rider på. I deles op efter højde i spring, så hvis DU kun vil springe bom på jorden og ikke højere, så er det muligt. De som springer højt er på et andet hold. De som vil vild galop på tur, skriver sig på her, og dem som kun vil trave eller stille galop kommer på det hold. Vi tilgodeser alles ønsker.

Hvilke ponyer og heste er der at vælge imellem? Vi har 14 heste og ponyer i alle størrelser. Mest fra 140-150 cm. Vi har også 4 heste fra 158-176. Nogle er ivrige, nogle lidt mere dovne. Der er alle personligheder til alle sind, men alle heste er søde og vant til at bære forskellige ryttere. Man vælger den pony eller hest, som er bedst til den disciplin, som DU vil ride. Vi guider DIG self med, hvilke heste er bedst til hvad. Ikke alle ponyer er gode til ponygames og ikke alle er gode til spring.

Egne heste med: DU vælger selv, hvad du vil ride. Vil du være seriøs eller hygge på ponygames – alt er muligt. Vi har underviser til alle niveau. Georgia underviser de fleste hold. Trec og ponygames er sjovt og god for balancen. Dressur er hårdt og godt for alt. Spring forbedrer dit mod. TUR er sjovt. Den vilde tur kræver mod og kontrol af ponyerne.

Hvem fodrer ponyerne? Det gør Georgia og hendes hjælpere. I stiller foder frem til egne heste foran boksen, som I har medbragt. I giver selv hø til hestene. Hø kan købes på stedet.

Hvem muger bokse: Egne heste gør DU selv. Resten har Steen og team Georgia Horses

Hvem hjælper i stalden deltagerne: team Georgia Horses i navy t shirt hjælper med at sadle og få DIG ind til tiden. Du skal dog selv hjælpe til – og holde styr på dit grej. Det leder de ikke efter…

Hvordan kommer ponyerne på fold? I sørger selv for at egne ponyer kommer på fold. I har 2-3 folde at vælge imellem. Vi anbefaler ikke at sætte ponyerne sammen med fremmed ponyer, så de sparker hinanden. Der er lidt græs på nogle og hø på sandfoldene.

Slikboden er altid åben efter det sunde mad. Du sætter penge i banken ved ankomst og får penge retur, som du ikke bruger (MAX 100kr.).

MAD og slikbod styrer min mand Steen, som er uddannet lærer og nu landstræner i badminton for u15. Han er uddannet DGI-træner, hvilket jeg også har nogle kurser i, da jeg var badmintræner. Nu er jeg professionel springrytter og lever af at ride og undervise. Jeg har også en cand.mag fra universitet og behersker 3 sprog flydende samtidig med at jeg har holdt ridelejre, siden jeg var 18 år. Nu er jeg rig med erfaring. Så forældre I kan trygt sende jeres børn til os. Vi ved, hvad hesteelskere vil have. De vil ride og helst vil de have det sjovt. Gennem sjov får du viden om hesten og en god balance på hesteryg samt en fysik der styrker JER. RIDNING skal være en glæde ikke et pres. Og det tilbyder vi her.

DU kan hoppe på trampolin, lege vandkamp, bade i poolen og springe på vores mini springbane til fods, når DU ikke lige rider dine to gange om dagen.

Og så har vi gæsteoptræder på besøg. Vi har haft en ponygames optræder, en grandprix dressurrytter, en hestemassør, en westernopvisning, en mental coach, en hundeoptræder, en mounted games rytter som optræder. HVEM mon kommer i år 2023?

Glæd DIG til lejrbålet, når jeg sidder med mit snobrød som sidste mand sammen med gadehundene, som troligt venter på at smage. Jeg elsker ridelejre, selvom det også er mit arbejde. Jeg elsker lejrene, fordi det er sjovt og nemt for mig. Især galopturene elsker både mine heste og jeg.

Hvor spiser vi: I madteltet i haven som er godt stormsikret med ekstra wire.

Hvor sover vi: Aldrig alene og med den/dem DU vil. Det finder vi ud af sammen i løbet af mandagen. Vi kan sove i rytterstuen, som er et stort rum med et mindre værelse og toilet til. Plus 2 værelser i husets ene del. Eller de telte I medbringer. Eller jeres trailer. Eller i en campingvogn I medbringer. I bestemmer selv?

Hvor går vi i bad og tisser? Vi har 2 toiletter og bad som I må bruge. De er rene ved ankomst og rengøres dagligt, selvom I til tider godt kan svine en del, så kæmper vi hjælpere for at holde det rent til jer.

Hvor skal vores udstyr være? Udstyr i sadelrum og ved udeboksene. Al hø/foder i laden.

Kan vi lade traileren stå? Ja det kan I. Spørg team Georgia Horses i navy t shirt ved ankomst mandag

Kan I ikke ankomme mandag med ponyerne pga forældrene skal arbejde, så kommer I blot søndag efter kl. 16 med hesten mod tillæg. Ingen børn ankommer før mandag, da vi ønsker opsyn med alle deltagere. I er aldrig uden en voksen. Georgia er der hele ugen. Georgia underviser, hendes hjælpere er i stalden og hjælpe og Steen sørger for mad, handle og slikbod. Samt al medicinering, trøst og hvad der hører til.

Forsikring: Al færden og aktivitet på egne eller lånte heste eller til fods er på egen regning og risiko så sørg for at tjekke din ulykkesforsikring. De fleste skader sker, når DU hopper på minispringbanen eller trampolinen. Vi anbefaler at tage det lidt roligt de første dage, så vi kan nå at nyde hele ugen. Ulykker til hest er meget sjældne her.

Vi slutter af fredag med en 13 kamp, hvor ungerne torsdag har valgt, hvem der rider hvad på deres hold. 2 hold dyster mod hinanden i forskellige sjove kampe. Fredag kan forældrene også komme og se med fra kl 13-16.

Kl. 17 er alle væk igen og team Georgia Horses starter forfra med rengøringen, men det er det hele værd.

Ja vi er en LEJR I trygt kan sende jeres børn på

Håber Du vælger os

Skriv PB for en snak eller mere info til [email protected] eller se vores fede program her www.georgia-timmermann.dk

Vi ses – KNUS Georgia