Taler du om dine bryster og dit rideundertøj?
Ad Advertorial

Taler du om dine bryster og dit rideundertøj?

9. juni 2024 Af Georgia Timmermann

Sportsbh, med eller uden trusser, g-streng eller boxershorts er ofte kun et emne kvinder taler med sine nærmeste veninder om, eller holder det for sig selv. Det er dog en ret vigtig del af mit og helt sikkert andre kvinders liv.

Da jeg har dyrket sport hele livet, så har sportsbh og trusser været en vigtig del af mine præstationer. Alle kvinder ved, at dårlige bh´er er YT at dyrke sport i. Trusser som laver brandsår på numsen og visse andre steder, er YT. Brandsår heler langsomt og kræver pause fra hest for at hele. Derfor sagde jeg JA til at teste Bh´erne fra Q-Linn, som netop stod for god støtte til brysterne.

Bh Q-Line Q-Linns high support Bh model som hedder Barcelona

Bh´erne fra Q-Linn er produceret i Holland og ret smarte at se på. Jeg har nu afprøvet 2 varianter i 4 uger både til hest og i fitnesscenter.

Sportsbh skal støtte og være behagelig

Jeg arbejder som professionel springrytter fuld tid med heste og fysiske aktiviteter i en stald samt er i fitness center 3 x ugentlig. Jeg har derfor sports bh på det meste af døgnets aktive timer. Det betyder også, at jeg er ret kræsen, hvad angår Bh´er, da støtte og komfort betyder alt for mig, når jeg skal have bh´en på så mange timer dagligt.

Når jeg er aktiv på løbebånd eller stepperen i fitnesscenter, er det vigtigt for mig, at brysterne bliver på plads, så jeg ikke får ondt bagefter. At have ondt betyder, at jeg ikke kan ride eller dyrke fysisk aktivitet, som er mit job. Jeg har prøvet, når jeg glemmer at skifte til sportsbh, at mærke, hvor ondt det gør i brysterne flere timer efter.

Q-Linn tilpasser sig brysterne naturligt

Ind til nu har jeg brugt H & M bh, som har det minus, at de klemmer brysterne godt sammen, fordi ellers så er brysterne ikke i ro, når jeg dyrker fitness og ridning.

Bh Q-Line Q-Linns high support Bh model som hedder Barcelona har både spænder bag på ryggen og i nakken, og har også en bøjle i bhen, som tilpasser sig min brystkasse og ribbenenes facon, så du ikke mærker bøjlen. Bøjlen er total fleksibel, og du kan bøje den lige så tosset, som du vil, uden at den brækker. Q-Linn modellen Cannes High Support en holder brysterne naturligt på plads med formstøbte skåle uden bøjle. Bh’en er mere lukket og har kun en lukning bagpå. Den strammer ikke, tilpasser sig mine brysters naturlige størrelse og klemmer ikke brysterne sammen. Jeg mærker slet ikke stropperne på Q-Linns high support bh´er. Stropperne falder ikke ned, når du er aktiv.

Du kan også svede ligeså tosset, som du vil og endda holde pause uden at kunne mærke, at du har svedt. Bh´en tørrer lynhurtig og hermed bliver du ikke kold, selvom du lige tager en pause fra fysisk aktivitet. Før blev jeg nødt til at skifte bh, fordi ellers var jeg kold og svedig, mens jeg holdt pause med risiko for at blive forkølet. Den lugter heller ikke på samme måde, så det er også en win win for en kvinde som mig, der dyrker meget sport.

Producenten har op til 65 størrelser og en masse modeller og farver at vælge imellem, så det er nemt at finde lige præcis den størrelse, som passer til din barm. Er du i tvivl om størrelsen, som jeg var, så kan du endda bestille et fittingsæt eller booke en tid til bh fitting i showroomet hos Q-Linns danske importør Sadelmager Jan Guldborg.

Trusserne fra Q-Linn er mega behaglige

Trusserne fra Q-Linn mærkede jeg slet ikke, at jeg havde på til hest eller i fitness. Det er rart ikke at skulle rette på trusserne under ridebukserne. Trusserne fulgt ridebuksen og krøllede ikke, som nogle boksershorts fra andre mærker kan gøre. Selv g-streng trusserne, som jeg normalt aldrig rider i, var comfort for mig. Det bedste ved trusserne er, at de ikke kan ses under de hvide ridebukser. Trusserne findes i mørke og lyse farver alt efter, hvad du er til.

Tak til Tina Bjerregaard fra Sadelmager Jan Guldborg for at lade mig afprøve Q-Linn Sportslingerie. Jeg glæder mig til at fortsat bruge dem i mit travle fysiske liv.