Vi giftede os i hemmelighed

Vi giftede os i hemmelighed

15. juni 2024 1 Af Georgia Timmermann

Det var de mest intense 10 minutter på Rådhuset i Assens. Uden helt at vide hvordan det ville foregå, blev det den bedste dag i mit liv.

Steen og jeg
Steen og jeg

Barndomskærester

Vi mødt hinanden til en ryste sammen fest i 7. klasse og derfra tog forholdet fart. Vi har boet lande fra hinanden i vores ungdomsår, Schweiz, Sydtyskland og Hamburg. Steen tog bumletoget ned til mig. Vi hulkede, når vi skiltes. Jeg husker mest øjeblikkene som – holder vi fast- please lad os holde fast. Kun 18 år og så forelsket, og vi boede så langt væk fra hinanden. Jeg husker min chef i Liechtenstein: Du er ung, det holder ikke… Hmm.. Vi har været fuldstændig vilde med hinanden, eller jeg har i hvert fald været helt besat af Steen. Hvad det er, som gør, at han er så fantastisk i mine øjne, er i hvert fald ikke hans håndværkerskills eller store pengepung. Det er hans personlighed – intelligent, sjov og charmerende… Og frihed… Han gav mig friheden til at leve og være lykkelig.

Mødet på rådhuset

Den bemyndigede og 2 fremmed vidner stod og tog imod os på Rådhuset i Assens. Vi var nervøse, ikke over valget men hvordan det kom til at foregå. Nu havde jeg tigget om et kæmpe bryllup i mange år og Steen om en tur til las Vegas. Men vi endt i Assens overladt til 3 fremmede mennesker. Hvorfor alene uden venner og familie? Det ville den bemyndigede også gerne høre. Hvordan kunne I holde det hemmeligt? Det var også svært, og alligevel ikke?

15 minutters intens oplevelse

Steen fik opgaven at bestille vielsen i februar, også fordi nu skulle han testes, om han ville giftes. Uden tøven: JA, sagde han. Uden megen ventetid fik jeg en besked i e boks. Steen tog aktion.

Og ja så stod vi der onsdag den 12. juni kl. 10.00 på rådhuset i Assens blandt 3 fremmed mennesker. Vidnerne smilede i deres utrolig flotte tøj og opsat hår. Jeg var glad for, at jeg havde taget min flotte blazer fra Blaze, lyserøde top og smarte stiletter, sat mit hår, været i bad og lagt lidt mascara. Alt var perfekt. Den bedste dag i mit liv.

Talen var utrolig rørende. Da hun citerede Lars Lilholt, som vi selv har hørt synge og spille så mange gange som ung. Skrålet til til førfester på vores værelser, kunne vi ikke holde tårerne tilbage længere. Jeg tittede til Steen, så han trillede en tåre. Ja, jeg triller selv en tåre, når jeg beskriver oplevelsen her. Det var så smukt. Bare os to som forener hinanden sammen, mens minderne triller forbi mig, tydeligt og lykkeligt.

Gid jeres håbe – jeres gode drømme

Ikke får jer længere ud at svømme

Gid jeres kræfter ej bli’r at tømme

Gid at jeres hvisken må samles til et råb

Gid I altid holder ved

Held og Lykke og få kærligheden med

Vi holder kærlighedsfest

Når vi bliver 50 år, så lover vi mellem den 10. og 18. juni 2025 at holde den vildeste fest for alle venner og familie, hele dagen åbent hus og kæmpe fest om aftenen. Her fejrer vi sammen kærligheden og at vi har fået endnu et år sammen. Sammen med alle jer som på en eller anden måde har været en del af vores rejse. Og der skal selvfølgelig være live band. Måske kan jeg få råd til Lars Lilholt band…in your dream… og et par stykker flere – det koster nok et salg af en hest at holde sådan en fest. Men når vi endelig gør noget, så går vi ALL IN. Der skal være FESTTTTT. Jeg elsker at sange har betydning for livets minder sammen med nogen, som du holder af. Jeg elsker live musik og livet i overhalingsbanen, livet hvor du nyder dig og dem du er omkring.

Lev mens du gør det

Elsk mens du tør det

Takkkk Steen for alt du har gjort og gør for mig. Tak fordi du respekterer mig som kvinde, ser op til mig og behandler mig som en prinsesse. Tak fordi du er så sej og betænksom en mand og giver mig alt det enhver kvinde burde opleve i deres liv.

Jeg elsker dig dengang vi var 13 år, endnu mere nu og i døden og efterlivet

Din kone

Georgia Timmermann