Hvem er Georgia?

Hvem er Georgia?

Ninja – lynhurtig – passioneret som min svigermor siger – insisterende som mine modstandere siger – omsorgsfuld, bekymrende og en som behøver at løse opgaver for at sove om natten.

4 år var jeg, da jeg begyndte på Boller rideskole 2 x i ugen. Jeg havde en fantastisk barndom med hest. Min mor og far var velhavnede, så jeg var heldig at de havde råd til rideskoleundervisning. Jeg var besat af heste allerede da jeg var 2 år – jeg husker at jeg senere hen drømt om hest hver nat. Jeg ønskede mig en hest så inderligt at mine drømme ofte var mareridt fordi jeg red afsted men kun på sadlen. Der var ingen hets under. Ind til Laban kom i mit liv, en 140 cm blandings araber newforest pony, 3 år så drømt jeg med hest under mig.

Jeg hadede at ride dressur. FART – kapløb det var min favorit, så jeg som 10årig red jeg væddeløb på Århus galopbane. Som 12-årig cyklede jeg ud til en galoptræner, som jeg gjorde alt for blot for at få lov at canter på galopbanen. Jeg var for ung til amatørløb men jeg fik lov at deltage i nogle løb, hvor det var tilladt.

Det var en fantastisk tid

og ja så har det taget fart siden – CIC* placeringer i military – Placeringer i S og deltog i 2010 til DM i ridebanespringning for seniorer på hesten Pablo (selv uddannet). Jeg har placeringer i championater både dressur og spring samt redet UVM for 6 og 7 års heste. Jeg troede aldrig jeg var god nok til min sport. Min mor fortalt mig at jeg var en stjerne til alt, men det gør mødre jo… så til alles overraskelse og grin valgt jeg, trods en flot afsluttet cand mag i tysk engelsk virksomhedskommunikation, at købe eget ridecenter.

Min kæreste siger altid, at jeg klarede det, fordi jeg handler naivt. Hermed ment, at jeg TROR JEG KAN klare det. Og jo mere andre siger; det kan du ikke. Jo mere de griner, jo mere vil jeg bevise, at JEG KAN!

Derfor er mine skriverier også ærlige og lige til kanten. Jeg vil skabe dialog og dele viden om emner, som mange ikke tør sige højt. Alt lige fra dyremishandling, trænernes magt, selvmord, mobning og ensomhed til de gode historier i ridesporten; tilridning, rideskole, pasning, hesteelskere og nye venner. Jeg tør, når ingen andre gør; skrive om sporten ud fra mine oplevelser og samtaler med mennesker i sporten.

Tak fordi du følger hestene og jeg, læser og deler mine blogs

Knus Georgia